Do-it: Hostmanship Zorgzaam

Er zijn zo van die dagen dat alles tegenzit: je wekker vergat je te wekken, je kinderen maken ruzie, je hond betoond zijn liefde voor je met modderpoten net als je wil vertrekken, je vergeet iets belangrijk en moet terug naar huis, er is een ongeval gebeurd met kilometers file tot gevolg, je hebt weinig en slecht geslapen en noem maar op.

Dan kom je uiteindelijk op je werk of afspraak, op het laatste nippertje of te laat en je voelt je erg gespannen door alle euvels van die morgen. Niet leuk om zo je dag te beginnen.

Maar je hebt fijne collega’s die hier alle begrip voor hebben en je rustig laten toekomen, even tijd voor je verhaal maken, je misschien een kop koffie halen. Een kleine moeite, een mooi gebaar.  Zo simpel kan zorgzaam zijn geuit worden.

Deze principes en context (daarover heb ik niet geblogd) heb ik een aantal keren mogen duiden in inspiratiesessies hostmanship bij mijn laatste werkgever.  Mocht jij meer informatie willen voor jezelf of je onderneming, stuur me een berichtje, dan kijk ik samen met jou wat mogelijk is. Tot binnenkort?

>