Fun-it: Spelend goede doelen steunen

Fun-it: Goede doelen steunen, daar word ik vrolijk van!

Zo sta ik een percent van elke factuur af tijdens de Music for Life actie aan vzw Overdruksyndroom. Om het wetenschappelijk onderzoek te steunen. Zelf heb ik dit syndroom ook, gelukkig niet in die mate dat ik er invalide van ben. Het wetenschappelijk onderzoek moet nog beginnen.

Elk dopje van plastic flesjes sparen wij. De buren doen inmiddels ook mee, net als wzc Annuntiaten Heverlee. Zo breng ik regelmatig een grote zak dopjes naar de veearts, waar de vereniging voor blindegeleidehonden ze ophaalt. Zij krijgen 0.35€ per kg dopjes. Om honden op te leiden die ze na een dure opleiding gratis aan blinden geven.

En voor CoCopus (cocoon-couveuse-octopus) maak ik af en toe cocopusjes en op dit moment sleutelhangers. Die laatste worden verkocht en de opbrengst gaat naar de vzw CoCopus. Zij kopen hier de juiste katoengaren, kousjes en witte pandavulling mee aan zodat alle haaksters van de vereniging hun materiaal waarmee zij cocopusjes haken, gratis krijgen. Deze cocopusjes bieden soelaas aan neonatale kindjes in het Hageland Leuven - Tienen - Diest, UZ Gent en Vilvoorde.

Dus ga jij met mij in zee als virtueel assistent, doe je gelijk iets voor het goede doel. Via facturatie, dopjes brengen of een sleutelhanger te kopen. Een hele dikke dank je namens de verenigingen die ik steun!

>