Sup-it: EHBD

Support-it: Eerste hulp bij dipjes.

Dit herken jij zeker. Niet exact hetzelfde verhaal maar iets gelijkaardig.

Deze morgen stond ik vol ‘goesting’ op om mijn plannen te gaan uitvoeren.  Een belangrijk onderdeel van het ochtendritueel is de honden eten geven.  Allebei gaven ze aan er zin in te hebben… maar de oudste had enorme buikloop. Dan maar naar de veearts en hij ligt hier na behandeling te soezen. Hij is niet alleen, ook ik heb een energie-dipje van moeheid.

Mijn plannen?  Uitgesteld. Wat toch voor enige wrevel zorgde.  Het dipje is de extra saus om de wrevel te voeden.

Toen ik nog werknemer was, tilde ik er niet zo aan.  Halve dag verlof en klaar.  Ongeveer toch, je wil immers graag verder werken en goed presteren.

Als zelfstandige vind ik het moeilijker.  Er dient nog zoveel te gebeuren en je zaak is één van je kindjes. Het eigenaarschap drukt op mij als ik mijn plannen beter even laat wachten.  Vandaar de wrevel.

Gelukkig heb ik al veel geleerd en geëxperimenteerd in omgaan met die energie-dipjes. Ik heb mijn eigen boekje gemaakt om die momenten op te vangen en daar kan ik iets uit kiezen om mijn energie weer te doen stromen.

Het bracht me op een idee. Wat als ik een mini-workshop van een tweetal uren geef om jou te faciliteren bij het maken van je persoonlijke ‘Eerste Hulp bij Dipjes’-kit? 

Indien ja, zoek ik een zaaltje regio Aarschot voor een eerste keer.  Post je reactie en eventuele gewenste alternatieven. Je mag deze blog ook delen.  Benieuwd naar je wensen 🙂

>