Opportunities

Verlies of opportuniteit?

Als je dominante arm in een brace gevangen zit, ben je fysiek beperkt.
En dan kan je 2 dingen doen: uitzweten en het niet leuk vinden
OF je kijkt naar wat je wel kan of anders kan.

Ben ik blij dat het 'wel of anders kunnen' mijn tweede natuur is.

De brace heeft een ritssluiting onderaan. Met plezier laat ik mijn rechterhand en pols af en toe vrij om te typen. Andere momenten lees ik veel, haal ik online trainingen in. Ik heb zelfs al een hele inventaris idee├źn die ik stilaan stuk voor stuk vorm geef. Met dank aan de spraaktechnologie.

Want in elke tegenslag zit een opportuniteit. Al kan je dat niet altijd zien op het moment van de tegenslag (je wil echt mijn reactie niet weten toen die chirurg vertelde dat ik met zijn scalpel mocht kennismaken????), zeker als het heel ingrijpend is.

Ik wens je een fijne dag en heel veel opportuniteiten, liefst niet door tegenslag voorafgegaan ????

Wil je graag een korte handleiding voor spraaktechnologie voor Android? Vraag het via het contactformulier.

>