Visual Harvesting report

Rep-it = report it in de zin van verslag geven

Bangelijk vroeg voor mij (6:15) stapte ik gisteren mijn bed uit voor een leerrijk tripje naar Gent. Ik had er lang naar uitgekeken.

Programma? Planting the visual tree of de kunst van het visualiseren in je professionele omgeving, gefaciliteerd door een bevlogen Karl Mortier vanwww.karlkoacht.be.

Wie mij kent, weet dat dit mijn ding is :). Ik heb het niet begrepen op “Death by PowerPoint” en werk liever met visuals. A picture says more than a 1000 words.
Niet voor iedereen, er zijn best wat mensen die er de nodige uitleg bij nodig hebben. Visuals moeten eenvoudig en ondersteunend zijn.

Bij visualiseren doe je een beroep op het creatieve deel van je brein. Niet bepaald het meest logische en gestructureerde plekje in je hoofd. Iedereen heeft er een minimum van. Denk aan de verkeersborden, daar staat toch ook geen uitleg op?

Omdat het mijn ding is, wou ik deze opleiding volgen zodat ik eenvoudige tekeningen zelf maak waar ik dan mijn verhaal aan koppel. Gedaan met uren naar de perfecte (rechtenvrije) plaatjes te zoeken.

Ben jij pro? Of liever niet? Vertel je me waarom wel of niet?

>